De boeren van De Kleine Duiker

De vier vaste medewerkers van De Kleine Duiker hebben de dagelijkse leiding over de boerderij.cees kl.jpg

Cees, sinds 1 maart 2017 beheerder op De Kleine Duiker. Tot zeven jaar geleden was hij werkzaam als beheerder op kinderboerderij de Kooi in Rotterdam-Zuid. Daarna heeft hij 7 jaar gewerkt als schaapherder in IJsselmonde en Barendrecht. Als je de border collies op de boerderij ziet lopen dan is Cees er ook. De honden hebben altijd bij de schaapskudde gewerkt en doen nu dienst als boerderijhond.

150719 Richard lr  1.jpg

Richard is terreinmedewerker en dierenverzorger, hij is een echte duizendpoot. U kunt hem overal op het terrein tegenkomen. Hij is altijd bereid uw vragen op zijn eigen wijze te beantwoorden.

Judith is dierenverzorgster. Zij is in en om alle stallen te vinden, maar haar favoriete dieren zijn de geiten en de konijnen.

Elize.JPG

Elize, is dierenverzorger. Op 1 januari 2018 is zij ons team komen versterkenDe vrijwilligers

Ruim 60 vrijwilligers helpen mee met allerlei taken. We zullen niet alle vrijwilligers aan u voorstellen maar wel de mensen die een belangrijk onderdeel zijn voor de boerderij.

Jos Horsman is sinds maart 2006 aan De Kleine Duiker verbonden. Vanaf september 2006 met een arbeidscontract van 10 uur per week. Zijn arbeidscontract eindigde door pensionering in mei 2015. Maar Jos voelt zich nog steeds betrokken bij de boerderij en is nu vrijwilliger. Zijn taak op de boerderij is algemeen technisch medewerker. Jos heeft de bijzondere hobby beeldhouwen. Zo is hij regelmatig op de boerderij aan te treffen bij de smidse in de wagenschuur van de boerderij.

Ook Ad den Otter is sinds 2006 verbonden aan de boerderij. Ad is een handige man. Hij restaureert voor de boerderij de oude landbouw voertuigen en is ook regelmatig aan het werk op onze landbouwmuseum. Sinds 2013 verzorgt hij ook de groente tuin van De Kleine Duiker. Aan hem danken we de heerlijke biologische groente die regelmatig te koop aangeboden wordt.

Binnenkort zullen we meer vrijwilligers voorstellen.

Volg ons op: